AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Kedd Ápr. 07, 2015 1:23 pm

Örülök, hogy írtok. Érdekel, mit gondoltok! Tényleg.

Azt hiszem, mindenki tisztában van azzal, hogyha engem az eredményesség bármilyen formában motiválna, akkor már régen egyedül kellene helyt állnotok minden egyes bajnoki mérkőzésen, mert egy edző sem tudná elviselni, amit lát. Sokszor elmondtam már ugyanis, hogy az egyáltalán nem technikai tudástól függ, hogy hány gólt kaptok. Illetve ez alól talán kivételek lehetnek azok a gólok, amiket kapus hibából eredően kapunk.

A Pénzügyőr U19-es csapata sokkal jobb alakulat nálunk. Ezt eddig is tudtuk. Nagyon nagy szerencsénk van, hogy az első félidőben minket támogatott a szél, mert amíg egy csapat nem vezet biztosan 2-3 góllal, addig bizony nem fog felszabadulni. Meglátásom szerint azért indult csak be a második félidőben a szekér, mert akkor tudtak betalálni néhányszor percek leforgása alatt.

Nagyon nagyon szerencsések, mert ha Iván nem tarolja le a gyereket az első félidő végén, akkor talán nem is kapunk gólt, ami miatt még jobban kitolhattuk volna az első találatot, illetve a futószalag is később kapcsolt volna be. Ez van.

Iván nem kapus. Természetesen megvédeni sem szeretném, másokkal egyetemben.

Szerintem többen maguk alatt teljesítettek, már az első félidőben is. Patrickot gyakorlatilag ősszel láttam utoljára jól játszani, azóta csak keresi önmagát. Ilyen tudással neki nem így kellene játszania. Szerintem Ádi is gyenge volt ezúttal, vagyis gyengébb, mint máskor. Olivér is mutatott jóval okosabb játékot, mint ezen a meccsen. Jona nem is volt itt, pedig az első félidőben, amikor bennünket segített a szél, kapóra jött volna egy ilyen kaliberű játékos.

Szegény ember vízzel főz, ahogy szokták mondani. Nekünk abból kell építkezni, amilyen alapanyagunk van.

Azt elismerem, hogy az első játékrészben több alkalommal igyekeztünk játszani, passzolni, kombinatívan gondolkozni. Ez nagyon tetszett, de a második félidőben sokkal jobban kellett volna ezt erőltetni, a földön, ahol a szél nem kap bele annyira a labdába. Erős szélben nem szabad ívelgetni, mert kiszámíthatatlan a labda íve. Ezt már akkor is tapasztaltátok, amikor nekünk kedvezett, de sosem sikerült kiszámolni, mekkora erőt kellene beletenni ahhoz, hogy értékes, pontos labda legyen az.

Az Újpesti Haladás is ügyes kis csapat, de '97-es társaság, ami sugallja, hogy igenis lehetne bátran játszani, mert nem '95-ös szuper csapatról van szó. Együtt vannak már sok éve, ismerik egymást, sokan már 10 éves koruk óta együtt fociznak, ismerem őket személyesen is, az edzőjükkel együtt.

Legyünk tizenegyen és játsszunk egy jót!

Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy végig ott tudok majd maradni, mert a szervizbe kell mennem. Már előtte is fogok menni, de ha hívnak, akkor ugranom kell és szaladni.

Hajrá!
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Szer. Ápr. 08, 2015 1:42 pm

Sziasztok!

Csütörtökön mindenképpen le kell játszani a meccset, mert az MLSZ-ben hallani sem akarnak halasztásról, tekintve, hogy nekünk volt a legtöbb ilyen meccsünk, ami még akkor is igaz, tulajdonképpen egyik alkalommal sem mi kértünk csúsztatást. Jobban mondva igen, a Pénzügyőr ellen, de azt már lejátszottuk!

Szóval úgy készüljön mindenki, hogy a kiírt időpontban mérkőzés lesz. Annyi könnyítés van, hogyha a vonat nem úgy közlekedik, elegendő 20-30 perccel a kezdés előtt odaérni, de nem később. 10 perc elég melegíteni, aztán lehet játszani!

Jona hozza magával az orvosiját is!

Iván csak akkor jöjjön, ha tényleg kevesen vagyunk, mert nincs kedvem idegeskedni a létszám miatt, meg a játékvezető kérdései miatt...

Köszönöm figyelmeteket!
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by davidrozsa on Szer. Ápr. 08, 2015 2:56 pm

Dávid, mivel tegnap már jeleztem, hogy nem igen akadt jelentkező a holnapi meccsre, így nagy valószínűséggel sok embert kell majd bevetnünk hasonlóan Ivánhoz..
davidrozsa
davidrozsa

Hozzászólások száma : 98
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Szumuk on Csüt. Ápr. 09, 2015 10:58 pm

Na ez a mai meccs.. A saját játékommal annyira nem vagyok elégedett, hogy a fél lábam elégetném mérgemben. Bár a második félidőben már-már akadtak értékelhető megmozdulásaim, nagyjából pár, az első félidő szerencsétlensége, az az ügyetlenség amit én ki tudtam hozni magamból, az.. egyszerűen szólva hihetetlen. Nem értem, hogy miért pont egy gyenge csapat ellen nem merem megcsinálni és megtenni azokat amiket megtudnék, vagy meg is teszek egy jobb csapat ellen. Az egész csapat ment egy úton, egy irányba, az egy más kérdés, hogy az eredmény függvényében mit mondunk róla, hogy ez az irány rossz-e vagy jó. Az biztos, hogy mentünk, szerettünk volna játszani, én ezt éreztem pályán belülről. Nem is tudom.. az első félidőben többet volt nálunk a labda, viszont a másodikban támadóbb szellemben játszottunk. Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy Benkő Gabi 8 gólt szerzett volna, talán 1-et, vagy kettőt, de hármat se. Gabinak az erőssége, hogy remekül hozza fel a lasztit, avagy remekül hozza ki a bolyból. Viszont, hogyha a levegőben van a labda, nem érzem olyan centernek -bár ez mindenkire igaz- aki meg tudná tartani és bevágná. Elfutna, szemben a kapussal, és talán gólra váltaná, de nem hiszem, hogy egy emberen múlik, az, hogy kinyitjuk-e a gólcsapot. A mai meccsen -látva a keddit- nem gondolnám, hogy a Gabi, egyedül végigment volna rajtuk, ha megtudná, akkor azt Patrick is megtenné, vagy T. Ádám, Alon stb.. Bár tényleg hiányzott egy bizonyos 11. játékos!
A csapat ment, ám a játék akadozott, olyan eget rengető hibákkal játszottuk le ez a 90 percet, hogy annak is örülhetnénk, hogy csak 4-2 lett. Nekem tetszett a küzdés, főként a második félidő végén, bár sokszor a védekezés rovására ment a fene nagy góléhség.
összegezve, Olivér bámulatos teljesítményt nyújtott a kapuban a két potyáját leszámítva a végén. Töffy és Balu remekül csiszolódtak össze a védelem tengelyében, idén először éreztem "stabilnak" a védelmet, már amennyire lehet ez nálunk stabil. ugyebár 3 védővel.. és sokszor ezeket magukra is hagyják. A középpályától egy kicsit több szűrést, testi kontaktust, párharcot vártam volna, amivel megakadályozzák hogy lendületből hozzák ránk. A két széle alig-alig játszott, különösen Tetzel Ádi, neki pedig ment ma a játék! Geriben nem csalódtam, csak elfáradt a végére. A két centerünk lehozta úgy a meccset.. Misi szerezett két gólt, úgy hogy 4-et is lőhetett volna. A másik emberke szerintem semmi érdemlegeset nem csinált, legalábbis nagyon ritkán láttam. Én a szintemen alul teljesítettem, ami magam számára bosszantó. Csak remélni tudom, hogy a Csillaghegy ellen szombaton -természetesen ugyanezen, a mostanra már megkedvelt posztomon- jól fog menni a játék. Hiszek benne, hogy megleszünk és legalább ilyen szintű és stílusú játékot tudunk bemutatni a nagyérdeműnek, hiába hátul, de legalább mindig megtörtént 8-10-11 passz, mielőtt komoly rontásokba kezdtünk volna. Ha még egy kicsit csiszolnánk ezen a csapaton, jövőre félhetnek a nemzetek, mert alkotni fogunk az EB-n! Smile
Nagytétény - Szent Pál 2-4
Csillaghegy - Nagytétény, szombat 17 óra.

Reméljük...
Szumuk
Szumuk

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Óbuda

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by davidrozsa on Pént. Ápr. 10, 2015 7:03 pm

Nos hát én ott kezdeném, hogy szerintem életemben nem sokszor vagyok ilyen ideges, amilyen tegnap voltam a meccs a végén. Nem szoktam nagyon idegeskedni, szeretem a játékot, nem zavar ha kikapunk, de tegnap ahogy láttam az erőviszonyokat, annyira nyerni akartam, hogy a végén rendesen felhúztam magam az egészen.. Dehát nem ér meg ennyit, játszottunk egy jót újra, én is élveztem a játékot, és úgy vettem észre, hogy többen is ezt tették. Bori ne húzd le ennyire magad, kiosztottál azér jó pár szőrt, az meg hogy néha elveszted hátul vagy ilyesmi, mindenkivel megtörténik. Nekem is voltak hibáim természetesen, nem is sztárolom magam meg semmi, nem azért idegeskedtem mert én olyan király vagyok, hanem úgy a csapat miatt Smile Most végre volt labdajáratás, ami ilyen szinten nem szokott lenni, igaz a felfelé tartó labdák már nem sikerültek olyan jól, még akkor sem, ha nem a mi hibánkból adódtak a gondok. Én úgy érzem hogy támadójátékban kicsit bátortalanok voltunk, igaz olykor védekezésben is. De ez van minden meccsen, Dávid is elmondja mindig, küzdeni kell, és bátran játszani, mert az ellenfelek ezt mindig meg tudják csinálni, csak mi nem Smile
Egy + sztori még a meccshez, hogy volt egy csatára az ellenfélnek, aki nem tűnt túl ügyesnek, de mindenki tőlük leszidta őt mindig, sőt, volt többször is, hogy ELVETTÉK tőle a labdát a csapattársai.. Én ezt nem tudtam értelmezni, és nagyon sajnáltam a srácot, ő meg csak csöndben sétálgatott a pályán. Lehet, hogy nem volt ügyes, de így nem lehet bánni egy csapattárssal. Ott volt sokszor a közelemben, így láttam a történéseket, megfordult a fejemben, hogy szólok neki, hogy ha jobb társaságra vágyik jöjjön, de a végén túl ideges voltam ehhez Very Happy

Szombaton meccs, nem várok győzelmet a tegnapi után, és meg is mondom, hogy miért: mert a Szent Pállal szemben a Csillaghegy biztos, hogy erőszakosabb lesz, és nem fogják hagyni, hogy 86-ot passzoljunk hátul például, ők jobban fognak hajtani véleményem szerint, de a lényeg, hogy játszunk egy jót, így kell hozzáállni Wink
davidrozsa
davidrozsa

Hozzászólások száma : 98
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Szumuk on Pént. Ápr. 10, 2015 9:35 pm

Igen, a véleményed nagy részével egyetértek. Nekem is a játék a legfontosabb, bár én tartom akkora szinten magamat, hogy még a legkisebb osztályokban sem illik egy jobbhátvédnek, egy félidő alatt 3-szor eladni a labdát. 3-szor úgy, hogy csak na! Illetve még 2 luftot is rúgtam, én nem ehhez szoktam magamtól, csupán ezért voltam elégedetlen.
A Csillaghegyi banda meg jöjjön, nekünk mindegy, hogy az ellenfél harciasan letámad vagy türelmesen meghátrál, így-se úgy-se tudunk egy értelmes négykéz láb támadást végigvezetni. Sőt már akkor is "helyzetről" beszélünk, ha az ellenfél térfelének a közepén járunk, úgy 25 méterre a kapujuktól. Ha az ellenfél 25 méterre van a mi kapunktól, az meg stabil védekezésnek hívjuk, na mind1. Lényeg a lényeg: tetszettek a passzolgatások, illetve hogy (főként a második félidőben) a passz után szó nélkül továbbfutott mindenki!
Akárhogyan is játszik a csillaghegyi brigád, nekünk meg kell próbálnunk ezt a játékot játszani. Amíg csak hátul tudjuk tartani a lasztit, addig csak hátul tartjuk, nem szabadna elsietni a dolgokat. Nem vagyunk olyan szinten, hogy siettetni tudjunk egy támadást, mert sehogy se megy.. Tehát csak akkor léphetünk egy szinttel feljebb, hogy ha az alapokat kellően elsajátítottuk. Vagyis ha hátul megint magabiztosan tudnánk passzolgatni a középpályával, csak az után gondolkozhatnánk azon hogy a labdatartás mellett támadunk is, például egy erős mélységi fel passzal!
Ahhoz képest, hogy 10-en játszottunk csütörtökön MÉLTÓ ellenfelei voltunk a Páloknak! Ha a Csillaghegy erősebb lesz, hát legyen. Kit érdekel? Csak nőjünk fel annyira a feladathoz, mint csütörtökön.
Továbbá mellékesen megjegyzem, amennyiben erőből kitámadnak ránk, mondván, hogy birka csapatnak, a védői is birkák, elég egyikünknek 1 db (jó) csellel elmenni az egyik feléje rohanó suhanc mellett, mert akkor rögtön létszám előnyös támadás vezetést alakíthatunk ki, ne feledjük a Csillaghegy ugyan olyan sötét a védekezést tekintve, mint mi. Kihasználhatjuk, hogy bizonyára, nem fognak tudni oly' eredményesen letámadni, ha meg erőből futnak feléd, elég eltolni mellette a játékszert, mert amire megfordul van 3 méter előnyöd és egy ellenfél játékost már is túljátszottál, akkor már csak a pontos passz és a továbbfutás kell.
Illetve, ha nem támadnának le -ugyanis ezt is el tudnám képzelni- ugyan úgy meg kell próbálnunk járatni a lasztit, ahogy most tettük. Ha csak 8 passzig jutunk el, hát legyen, ha 20-ig, akkor mát bizakodhatunk, hogy a 21- is jó helyre megy.

Bíznunk kell magunkban és egymásban, mint egy csapat. Mindenki a legtöbb esetben a jó döntéseket kell hozza, és a társainak segítenie kell neki a végrehajtásában, kivitelezésében, vagy labdavesztés esetén a visszazárásban. Ezért vagyunk csapat.

Én a Csillaghegy ellen hasonlóan JÓ meccset akarok játszani -persze kevesebb egyéni hibával- mint a Szt Pál ellen!
Mi megyünk vendégjátékra az Ő pályájukra, mutassuk meg nekik!
Szumuk
Szumuk

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Óbuda

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Vas. Ápr. 12, 2015 6:22 pm

Srácok!

Bár nem sokan írtok, azért örülök annak is, hogy ezeket láthatom itt, olvashatom.

A Szent Pál Akadémia szerintem még nem állt fel ilyen gyengén ebben a bajnokságban. Amikor normális csapattal játszanak, akkor sem számítanak a legerősebbeknek, így meg pláne nem. Ez azonban mindegy is. Amikor a BKV pályán játszottunk ellenük, tudtuk, hogy nagyon jók, de mégis megpróbáltunk játszani valamelyest. Nem hinném, hogy akkor azon múlt, hogy Én magam is a pályán vagyok.

Ahhoz a csapathoz képest sokat változtak - ezúttal hárman voltak abból a brigádból, ha jól számoltam.

Borzasztóan ügyetlenek voltak, elestek a saját lábukban is, olyanok voltak, akiknek fogalmuk sincsen arról, mit kellene tenni a pályán. Pontosan ezért az első félidő 10. percében már azt mondtam magamnak, hogy ma győzni kell. Ma muszáj megmutatni a többi csapatnak, hogy igenis van bennünk több is, csak valamiért nem jönnek össze a dolgok.

A második félidőben - még 2-2-nél - is hittem, hogy be tudjuk rúgni azt az egy gólt, mert oda-odakerültünk az ellenfél kapujának a közelébe, míg Ők nem nagyon jöttek ránk óriási erőket mozgósítva.

Sajnáltam, hogy most lehetett volna erőltetni a mélységi passzokat, a vissza passzokat és az abból való indítást, ám mégsem csináltuk meg, talán egyszer sem.

A játék persze annyiból szebb volt, hogy többet passzoltunk, ez mindenképpen fontos, mert máskor nem csinálunk ilyesmit. A csapat nagy része azonban általában állva figyeli, hogy mit csinál a labdás társ, aki legtöbbször nem tud megjátszani egyszerre három embert emiatt.

A Csillaghegy sokkal gyengébb csapat volt még ennél is, amit nagyon jól alátámaszt Olivér gólja, a sok-sok lehetőségünk is, meg az idegbeteg hazai gárda. Még 3-1-es eredménynél is biztos voltam benne, hogy rúgunk négyet a meccsen, a kérdés pedig csak az volt bennem, megússzuk -e további kapott gólok nélkül, vagy sem. Utóbbi jött össze, de szerintem örüljünk annak, hogy rúgtunk hármat, ráadásul elég szép három gól volt ez!

Azt még hozzáfűzöm, hogy sokszor sokkal erősebb csapatok ellen is játszottunk százszor szebben a mostani két meccsnél. Pedig, ha most jól játszottunk volna mindkét meccsen, akkor most lenne két győzelmünk...

Sebaj, erre a két meccsre az izgalmak miatt érdemes lesz visszagondolni feltétlenül! És ne feledjük, már 21 rúgott gólnál járunk! Nagyon szép!
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Szumuk on Hétf. Ápr. 13, 2015 5:56 pm

A CSMTE elleni meccsre inkább ezért lesz jó visszaemlékezni:
Kiállítják az egyik hazai játékost, mire Ő felkapja a vizet. Az elején reklamál két sort a bírónál, majd amikor észrevette, hogy ott nem ér el vele semmit, kiszólt a kispadhoz az edzőjüknek: "Imre Bá! Hát mondja már meg, hogy ez nem így megy, hogy ezt nem lehet!"

Ezen a mondaton egész úton hazafelé nevettünk..
És, ha szeretném tovább ragozni az ellenfelünk értelmi szintjét, a csapat felének nem volt meg a 4 általánosa (nem a 8, a 4, se!). Továbbá akkora "okosságokat" mondtak.. amikor fenyegetik a bírót vagy éppen az ellenfél játékosait(minket). Óriási.
Ezek mindenen reklamáltak, csak éppen a játékkal nem törődtek, bár legyőztek minket.
Nem értem, hogy hogy lehet fennakadni 16-szor is ugyanazon a dolgon, és eme dolgon vehemesen reklamálni a szerencsétlen játékvezetőnél. Vagy éppen, csak az járhatott a fejükben, hogy másnak ne legyen jó!
Erre a remek példa: megrúgtam a csodagólomat, erre a belső védőjük kiabált a spori felé: "Akkor ezt öngólnak kell beírni, mert hozzáért a lábamhoz, nem Ő rúgta, spori!"

Az utolsó kérdésem. Neki abban mi a jó, ha már így is-úgyis gólt kapott a csapata, hogy elvegye a gólt az ellenfél jobbhátvédjétől (vagyis a gólzsákjától) és inkább öngólnak titulálná magának.??!
Ebben neki mi az öröm, vagy a jó? Nem értem..
Szumuk
Szumuk

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Óbuda

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Szer. Ápr. 22, 2015 4:36 pm

Ádi, sajnos ilyen ellenfelek is kellenek ahhoz, hogy ezen a téren rutinosabb legyél! Smile Amúgy igazad van, sajnálom Imre bácsit, elképesztő társaságot hozott össze ott... Bár becsületükre legyen mondva, bármennyire is olyanok, amilyenek, legalább sportolnak, mozognak. Ez is valami. A gusztustalanságokra pedig olyanokat mondanék, amilyenek távol állnak tőlem, úgyhogy inkább csendben maradnék... Smile

Amúgy pedig köszönöm mindenkinek, aki eljött az újpesti meccsre, a játékvezető korrekt volt minden szempontból, bár azt néztem, hogy Ádit valamiért kihagyta a jegyzőkönyvből. Very Happy Óriási... Akik ott voltak, kitettek magukért alaposan! Smile
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Vas. Május 10, 2015 8:09 pm

Gyerekek, ez igen!

Nagytétény SE - Ferencvárosi FC 2-4(1-1)

Gólszerzők: Olivér és Ádi...

Azt kell mondanom srácok, hogy az utóbbi években nem láttam a társaságot ilyen látványosan, szépen, helyenként kimondottan okosan futballozni. Sajnos úgy érzem, hogy a második félidőben a fáradtság okozta a vesztünket, hiszen egyértelműen a 60-65. perc környékén jött elő végérvényesen, hogy a társaság java része elkészült az erejével. Egészen addig menetrend szerint érkeztek a helyzetek, a kiváló labda kihozatalok, a csodás kényszerítők, öröm volt számomra, hogy ott lehettem ezen a meccsen. És ez nem az ellenfélen múlt. Rajtatok! Ezt a fajta játékot bármikor meg lehetne próbálni, nem is értem, miért most volt ilyen először...

Különösképpen Patrickon és Tulipán Úron éreztem azt, hogy valamiért sokkalta motiváltabb a szokásosnál, de biztosan a többiek is így voltak vele attól függetlenül, hogy nem éreztem ezt. Jona is jóval hatékonyabban játszott, mint eddig bármikor. Ilyenkor sajnálhatjuk, hogy pl. Gabi nem tartott a csapattal, mert akár védekezésben, akár támadásban hatékonyabbá tudta volna tenni még egy picivel a gárdát... Smile

Gratulálok fiúk, az Én szememben győztesek vagytok!

Részletes beszámolót a honlapra fogok kiírni... Smile Szerintem már hétfőn, vagy még előtte, vasárnap éjjel... Smile
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by davidrozsa on Hétf. Május 11, 2015 3:04 pm

Én is úgy éreztem, hogy nagyon jól játszottunk tegnap, nem is megszokott ez a mi meccseinken, hogy legalább annyiszor kerülünk az ellenfél kapuja közelébe, mint ők a miénkébe Very Happy Nem ártott volna legalább az 1 pont, de a mutatott játék miatt senki sem szomorkodhat nagyon Smile
davidrozsa
davidrozsa

Hozzászólások száma : 98
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by gutidavid on Hétf. Május 11, 2015 3:35 pm

davidrozsa írta:Én is úgy éreztem, hogy nagyon jól játszottunk tegnap, nem is megszokott ez a mi meccseinken, hogy legalább annyiszor kerülünk az ellenfél kapuja közelébe, mint ők a miénkébe :D Nem ártott volna legalább az 1 pont, de a mutatott játék miatt senki sem szomorkodhat nagyon :)

:)))
gutidavid
gutidavid
Admin

Hozzászólások száma : 601
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 39
Tartózkodási hely : Belém do Pará

Felhasználó profiljának megtekintése http://acvillam.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Szumuk on Csüt. Május 14, 2015 12:28 pm

Ha már őszintén beszélünk, én csalódott vagyok.. pont azért, mert ilyen "szebb" játékokra is képesek lennénk, de a teljesítményünk, formánk igen csak hullámzó. Több gólt is nekem köszönhetünk, hiszen rólam kaptátok, ezért is mérges lettem magamra. A meccs után azt éreztem, hogy valamiért tartalékoltam az erőmmel, többet kellet volna rohangálnom! Bár nem tartom magam nagy pályás játékosnak, illetve a meccs elején - talán végig - a belső védős szerep is szokatlan volt. Kedvelem a jobbhátvédet, megszerettetted velem Mester, megszoktam, hogy bár védekezni nem tudok, a csapat hasznára lehetek így is, labdához többet érek, és ugyan úgy cselezgethetek - jól érezhetem magam. Ám belső védőként, kissé furcsa volt, egyfolytában figyeltem Balu és Gergő helyzetét, hogy a belső védők vonalába helyezkedjenek, Balu ezt többször el is vétette, belógott. Hiába kiabáltam. A középpályán az új sztár kifejezetten szimpatikusan játszott, Patrikkal kiegészítették egymást, és nekünk is segítettek, ezért nem volt sok-sok dolgom, ám zavart, hogy amikor mégis lett volna, nem álltam a helyzet magaslatán. Hibáztam. Az első félidőben több kapufáig engedtük el őket, amikor ez nem szerepelt a terveim között. Ők kihagyták a kihagyhatatlan, míg mi nem, nem jutottunk el annyiszor a kapujuk elé. Bár tényleg szebben játszottunk mint eddig. Ismét volt rá példa, hogy elcseleztem hátul, szerencsére abból most nem kaptunk gólt. És a második félidőre, bemutattam a legnagyobb hülyeségem.. Azt gondoltam, puszta paraszti ésszel, hogy mivel fürgének, gyorsnak hiszem magam, le tudom majd keresztezni az indításokat, de mint láttuk ez nem vállt be annyira. Egyszer sikerült, viszont másodjára kissé megviccelt a szél, benéztem a labda mozgását, le kellett rántanom a csatárunkat, sárgáért, mert elhibáztam a söprögetést, majd a szabadrúgásból gólt is kaptunk! Kissé nyomot hagyott bennem, ezt sem így terveztem. Talán ha belső védőben is játszom 30-40 meccset, majd rutinosabb leszek ott "is". Smile
Továbbá bennem volt egy érzés, hogy kijavítsam a hibáimat, gólt és gólokat akartam rúgni, ezért megkérdeztem Jocit, hogy a lába bírná-e hátul?! Majd téged is Dávid, hogy lehet-e poszt csere. Ám bánatomra, elől is rossz döntéseket hoztam. Egyszer volt, hogy a kapu elé kerültem, be is vágtam Very Happy Very Happy
Ám többször rosszul cseleztem, rosszul passzoltam, stb..
Valamiért azt éreztem, hogy ebben, ezzel a csapattal, ezek ellen, ezen a napon, több lehet! Több! Ám nem jött ki, se belőlem, sem hosszú távon a brigádból. Volt rá 90 percünk, elvesztegettük.. Sad

Rózsa Dávid játékát többször is figyeltem védőként, mint a társamat, igyekeztem hozzá is igazodni, segíteni. Mondhatnám Ő volt a példa számomra Wink

A csapat, szerintem főleg a középpályán, remekül játszott, ám még mindig hiányolhatom a lövéseket, a befejezéseket. Láttuk, hogy Patrick, képes 35-ről ficakot lőni, ám a lövéseiben vasárnap alig volt erő!?
Nem tudom, hogy mi volt a probléma. A védekezés, a támadás, az összjáték? Vagy inkább az összhang? Hogyan tudunk átlendülni védekezésből támadásba!? Háát..
Nem értem, hogy miért mindig a szezon végére, tudunk egy-két értékelhető produkciót nyújtani?

Sok a kérdés, ám a folytatás számomra biztos.. kidőltem a sorból! Amennyiben nincs meg a csapat, szívesen elmegyek, de a lábam, fáj! Sajnálom, hiszen nekem nem volt soha komoly sérülésem, talán ez az első, de most 2 hétig biztosan nem menne. Jelenleg egy bottal járok Very Happy A vádlimra nem tudok súlyt terhelni.. Elnézést.

Nagyjából kiadtam a véleményem a meccsről, elmondtam, mit gondoltam, összegeztem. Kíváncsi vagyok a reakciókra, hogy ki miképp reagál rá, kinek milyen a válasza, egyetért-e vagy sem.

Végül is erre való a fórum - amit csak 3-an használunk.. Very Happy

#8
Szumuk
Szumuk

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Óbuda

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Szumuk on Csüt. Május 14, 2015 12:40 pm

MIÉRT??
MIÉRT NINCSEN MÉG KINT??
MIÉRT NINCSEN MÉG KINT A HONLAPON A CIKK??
HÚ DE DÜHÖS LETTEM...!!!

MIÉÉÉRRRTT??
Szumuk
Szumuk

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2015. Mar. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Óbuda

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19 - Page 2 Empty Re: AC Villám Focisuli és Futsal Club - U19

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.